torsdag 3 februari 2011

Loppisfynd eller loppissynd

Jag tog en liten loppisrunda för att muntra upp mitt något dystra sinnelag. Titta vilka skatter jag hittade!


Tre små karameller! Jag har ingen aning vad jag ska ha dom till men man kan väl aldrig få för många gröna små lampskärmar?


En tavla med näckrosor som någon så vackert broderat. Ramen ska bli turkos eller kanske gul. Blir finfin på väggen med tanke på var jag bor...


Kan jag ha påbörjat en ny samling måntro? 


Vårfint! Dessa dukar och tyger ska bli något fint. 


Å sist men inte minst en trave inredningstidningar och en hög med böcker till mig att läsa i min hemmavaro. Dagens skörd är väl något av en loppissynd efter som jag kanske inte direkt behövde något av mina fynd men jag är nöjd!

3 kommentarer:

  1. Vilka fina fynd! TAvlan passar ju perfekt med tanke på var du bor, jag fick tänka lite förs innan det klickade =) Ska du vara hemma länge nu? Boktjuven är underbar!

    SvaraRadera
  2. Visst är det fina saker jag hittat. Och mer kommer imorgon. Visst är boken fantastisk?! Jag blir hemma ett tag till...

    SvaraRadera
  3. Man vet aldrig vad man letar efter när man är på loppis, plötsligt står den där. En måstegrej! Är man ute efter något särskilt, finns inget. Min erfarenhet! Okej, nyckelskåpet hittade jag ju. Lampskärmarna var BEDÅRANDE! Och nu fattar jag näckrosorna... *trög* Kram på dig!

    SvaraRadera